Előfizetői tartalom

TTIP: leleplezések vagy vihar egy pohár vízben?

Portfolio
Kölcsönösen a tények meghamisításával, illetve féligazságok hangoztatásával vádolta meg egymást hétfőn az Európai Bizottság és a Greenpeace. Utóbbi ugyanis megszerzett, majd egyszerre több európai napilapban kiszivárogtatott bizalmas dokumentumokat a transzatlanti partnerségi szerződésről folyó tárgyalásokról - tudósít a Bruxinfo.

Éles szópárbajba és kölcsönös vádaskodásba torkollott hétfőn az Európai Bizottság és a Greenpeace között a környezetvédő szervezet által megszerzett körülbelül 250 oldalnyi bizalmas dokumentum kiszivárogtatása, ami tápot adhat az EU és az Egyesült Államok között a transzatlanti partnerségi szerződésről (TTIP-ről) folyó tárgyalások ellenzőinek. Ignacio Garcia...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés