Előfizetői tartalom

Túlélte a bizalmi szavazást a görög kormány

Portfolio
Mind a 155 kormánypárti képviselő egységesen támogatta a 300 fős görög parlamentben a múlt héten átalakított görög kormányt - ez lett az eredménye annak a bizalmi szavazásnak, amelyet George Papandreou kormányfő kért és az eredménye magyar idő szerint kedden éjfélhez közeledve vált ismertté. A bizalmi szavazás kimenete nem meglepő, a piac túlnyomó többsége erre számított és ez már megjelent a keddi intenzív nemzetközi részvénypiaci emelkedésben, illetve az euró erősödésében.

Kapcsolódó cikkünk2011.06.21Görög remények hajtották az indexeketMegmenekült a kormány Azzal, hogy az új összetételű görög kormány túlélte a bizalmi szavazást, megnyílt az út azelőtt, hogy Görögország július közepéig megkapja a most futó hitelprogram következő részletét, 12 milliárd eurót. Erről a múlt vasárnapi luxemburgi fejlemények alapján július 3-án...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés