Előfizetői tartalom

Tűzzel játszik, aki leértékeléssel akarja gatyába rázni az országot

Portfolio
Egy megoldás van: a világos, tisztán kommunikált, és hatékonyan, konzisztensen végrehajtott, sikeres diplomáciával megtámogatott gazdaságpolitika, amivel lassan visszanyerhető az országba vetett bizalom, és lassan ledolgozható ez a sok hitel, amiben ülünk - mondta Duronelly Péter a Portfolio.hu olvasóinak kérdéseire válaszolva. A Budapest Alapkezelő befektetési igazgatója úgy látja, a válság még évekig el fog húzódni a világban, Kína helyzete pedig aggodalomra ad okot.

Duronelly Péter a 2011. október 27-én megrendezésre kerülő BUDAPESTI GAZDASÁGI FÓRUM 2011 - Adósságválság és Versenyképesség című konferencián Tardos Gergely, az OTP és Barcza György, a K&H elemzőjének társaságában beszélget majd Magyarország kilátásairól. Ön szerint mennyire veszélyes az állam finanszírozása szempontjából a most követett gazdaságpolitika?...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés