Előfizetői tartalom

Varga 300-350 milliárd forintos eltérésről beszél (4.)

Portfolio
A kormány a gazdaságpolitika hatékonyságának növelését javasolta a Nemzetközi Valutaalapnak (IMF), illetve az Európai Uniónak küldött alternatív tárgyalási javaslatában, és rögzített néhány pontot is, amelyben nem kíván meghátrálni - mondta Varga Mihály hiteltárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszter az Országgyűlés Gazdasági Bizottságának hétfői ülésén az MTI beszámolója szerint. A kormánypárti politikus a bizottsági ülésen nem mutatta be a kormány válaszlevelének részleteit, a kormány javaslatairól általánosságban beszélt. Később a Parlament ülésén mondta el, hogy mit vállalna a kormány az IMF-megállapodás érdekében.

Varga Mihály tárca nélküli miniszter is részt vesz az október 16-i Budapest Economic Forum című rendezvényünkön. Amit ajánlottunk és amit elutasítunk A javaslatban szerepel a gazdaság fehérítése, a hatékonyabb adóbeszedés, az EU-s projektek finanszírozásának felülvizsgálata, a célzottabb szociális támogatási rendszer, a hatékonyabb áfa-szabályozás és hatékonyabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés