Előfizetői tartalom

Véglegessé vált az uniós gazdasági intézkedéscsomag

Portfolio
Véglegessé vált csütörtökön az az átfogó gazdasági intézkedéscsomag, amellyel az Európai Unió egyszer és mindenkorra véget szeretne vetni az eurózóna stabilitását fenyegető államadósság-válságnak és a jövőben elejét kívánja venni hasonló kockázatok előfordulásának. Portugália most már csak ügyvezető kormányának feje bizalmat kért és kapott uniós kollégáitól, ám az ország további sorsa a pénzpiacok kezében van - írja a BruxInfo .

Egy-két korábban tisztázott kérdés újranyitása és a portugál belpolitikai válság következményeinek levonása miatt a vártnál hosszabbra nyúlt az állam- és kormányfők gazdaságpolitikai intézkedéseknek szentelt csütörtöki vitája. A csúcstalálkozó első napja az átfogó intézkedéscsomag elfogadásával zárult, amely az Európai Unió eddigi legkoherensebbnek tűnő, rövid...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés