Előfizetői tartalom

Vezércselre készül Orbán

Portfolio
Ami nem szerepel az uniós alapszerződésben, arról lehet rendelkezni a magyar alaptörvényben - így készülnek a hétvégi referendum utáni időszakra a vezető fideszesek a Figyelő értesülései szerint. A kísérlet sikere kétséges, ugyanakkor a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor megint tematizálhatná az EU-s közbeszédet, újra ő kerülhetne fókuszba.

Ellenzéki körökben felvetődött, hogy ha a népszavazás siker lesz a kormány szempontjából, akkor előrehozott választások is jöhetnek. A Figyelő információi szerint azonban a Fideszen belül máshogy gondolkodnak: szerintük az ellenzék továbbra is erőtlen, és nem látszik, mi tehetné őket harcképesebbé 2018 tavaszáig, így nincs ok a sietségre. Ha azonban mégsem lesz előrehozott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés