Előfizetői tartalom

Visszatámadott a kormány az IMF-kritikákra

Portfolio
"Önkritikát várunk az IMF-től" - ezzel a címmel adott ki közleményt ma délután a Nemzetgazdasági Minisztérium arra reagálva, hogy a Nemzetközi Valutalap tegnap erősen kritikus hangvételű értékelést adott ki a magyar gazdaságpolitika elmúlt időszaki teljesítményével kapcsolatban. Az NGM közleményét változtatást nélkül teljes terjedelmében közöljük.

"2008 után egy sor politikus, nemzetközi pénzügyi szervezet és hitelminősítő intézet hitelessége kérdőjeleződött meg, amikor nem fedezték fel a nemzetközi pénzügyi szabályozás hiányosságait és nem jelezték előre időben a pénzügyi válságot. Köztük találjuk a Nemzetközi Valutaalapot (IMF) is, amelynek egyébként különös felelőssége van a nemzetközi pénzügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés