Előfizetői tartalom

Hol szórja a pénzét a magyar milliomos? - Luxusboltok titkai

Major Katalin
A plázaláz kifejezés 2013-ban már kissé avíttnak hat. A nem is olyan rég még előszeretettel használt szóösszetétel lassan kimegy a divatból, ugyanis a téma jó időre lekerült a napirendről - tömegesen épülő, terjeszkedő bevásárlóközpontoktól ma már senkinek sem kell tartania. A luxuspiacot azonban semmi nem rengeti meg. Budapesten burjánzanak a luxusplázák.(Cikksorozat, 1. rész)

Tömegesen épülő bevásárlóközpontoktól ma már aligha kell tartanunk, a plázákról szóló hírek elmaradoznak és a még eleinte széles körben indulatokat kavaró plázastop-törvény sem kap túl nagy figyelmet a szakmai körökön kívül. Ténylegesen építés alatt álló bevásárlóközpont ritka, mint a fehér holló.Tervek és víziók azonban mindig vannak. Utánajártunk a tényeknek:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés