Előfizetői tartalom

Százmilliárdokból lesz jobb a vonatozás

Portfolio
Egy hete hagyta jóvá a kormány a 2014−2020-as európai uniós költségvetési időszak fejlesztéspolitikai terveit, mely alapján - Brüsszel jóváhagyásával - többszáz milliárd forint juthat közlekedésfejlesztésre, elsősorban vasútfejlesztésre. 160 km/órás sebességgel száguldó vonatok, Budapestet elkerülő teherfolyosó, fejlődő elővárosi közlekedés - összegyűjtöttük, mi mindenre juthat az uniós milliárdokból.

A múlt héten hagyta jóvá a kormány a 2014−2020-as európai uniós időszak fejlesztéspolitikai terveit, köztük az Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Programot (IKOP). Az elmúlt időszakban sokat foglalkozott a Portfolio.hu a hazai közlekedésfejlesztéssel, elsősorban a kötöttpályás közlekedés helyzetével, így megpróbáltunk utána nézni, hogy az IKOP keretében mekkora...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés