22 ezer négyzetméteres irodaházat kap Debrecen

2017. május 18. 09:40    
nyomtatás
 
Forest Offices Debrecen néven új, A kategóriás irodaház megépítését jelentették be Debrecenben. A 22 000 négyzetméteres komplexum várhatóan 2018 III. negyedévében készülhet el.


A spekulatív fejlesztésben megvalósuló, A kategóriás Forest Offices Debrecen 3 külön szárnyból álló épületben, 5 emeleten összesen mintegy 22 000 négyzetméternyi irodaterületet és 200 db parkolóhelyet biztosít. A komplexum LEED Gold minősítéssel rendelkezik majd, és várhatóan 2018 III. negyedévében adják át. A Forest Office Debrecent a Bord Építész Stúdió tervezi, kizárólagos bérbeadását, a Colliers International magyarországi irodája végzi.

22 ezer négyzetméteres irodaházat kap Debrecen

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Tematikus cikk

A jövő befektetése (x)

A gazdagsághoz még álmodban is pénzt kell keresni. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium