45 millió eurós hitelből épül tovább a Corvin Sétány

2017. március 13. 13:23    
nyomtatás
 
A Futureal-csoport 45,1 millió euró (mintegy 14 milliárd forint) értékű hitelszerződést írt alá az Erste Bank Hungary Zrt.-vel a Corvin 5 irodaház finanszírozására. Az épület első ütemét várhatóan 2018 végén adják át.


Tíz éves futamidőre, összesen több mint 45 millió euró értékben biztosít hitelt az Erste Bank a Futureal-csoport két ütemben megvalósuló Corvin 5 irodaházának megvalósítására. A 90 millió euró értékű épületegyüttes a Corvin Sétány irodaház-projekt legújabb és egyben befejező tagja lesz. Az összesen 27 000 négyzetméteres irodakomplexum a Corvin-negyedet keletről lezáró tömbben, a tavaly megépült Skypark irodaház közvetlen szomszédságában helyezkedik majd el. A Corvin 5 első üteme 14 200 négyzetméter, a második 12 800 négyzetméter bérbeadható területtel rendelkezik majd.

45 millió eurós hitelből épül tovább a Corvin Sétány

45 millió eurós hitelből épül tovább a Corvin Sétány

Az irodaépület az elsők között kaphatja meg a dolgozók egészségi állapotára és közérzetére pozitív hatást gyakorló szempontokra épülő, új, Well Building minősítést.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium