Előfizetői tartalom

A bérleti díjakat is megemelheti az építőipar várt robbanása

Portfolio
A KSH gyorstájékoztatója szerint 2016 novemberében az építőipari termelés volumene 14,4%-kal elmaradt az egy évvel korábbitól, a szezonálisan és munkanaphatással kiigazított indexek alapján azonban az építőipar termelése 1,7%-kal emelkedett az előző hónaphoz képest. Bár a 2016-os tényadatok még nem jelzik a felfutást, a 2017-es statisztikákban bizonyosan megjelenik majd a robbanásszerű keresletnövekedés hatása - Tatár Tibor, a Futureal Development Zrt. vezérigazgatója kommentálta a legfrissebb építőipari számokat.

A KSH gyorstájékoztatója szerint 2016 novemberében az építőipari termelés volumene 14,4%-kal elmaradt az egy évvel korábbitól. A termelés mindkét építményfőcsoportban csökkent: az épületek építése 2,5, az egyéb építményeké 25,7%-kal. Az egyéb építmények építésének visszaesését elsősorban az uniós forrásból végzett munkák 2015. év végi befejeződése okozta....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés