Előfizetői tartalom

A hely, ahol az ágyad után a legtöbb időt töltöd

Portfolio
Aktív éveinek nagyjából egynegyedét tölti az irodában egy átlagos munkavállaló, így az irodai környezet jellege, hangulata, minősége legalább annyira fontos, mint az otthoni környezet. A kollégákkal való kapcsolaton és az iroda belső kialakításán, megfelelő bútorzatán túl az olyan elsőre apróságnak tűnő részletek, mint a természetes fény bevilágítása vagy a megfelelő mennyiségű zöld felület is nagyban meghatározza az irodai hangulatot. Ebből kiindulva a Portfolio Ingatlannál az idei májust az irodáknak szenteljük, melynek során az irodapiacot nem csak gazdasági és ingatlanpiaci, hanem emberi oldaláról is igyekszünk majd körüljárni.

A tematikus hónap keretében az irodapiac minden szegletét megvizsgáljuk, legyen az fejlesztés, bérbeadás, üzemeltetés, energiahatékonyság, tanácsadás vagy marketing. A legfőbb témák között szerepelnek majd a várható fejlesztések, az "A" és "B" kategóriák közti különbségek, az irodai élet íratlan szabályai, a zöld iroda, a lakásiroda, a co-working iroda, valamint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés