Előfizetői tartalom

A Váci úton megy tovább a Corvin Sétány fejlesztője

Portfolio
Megkezdődött a Futureal-csoport legújabb irodaházának építése, a Váci úti Advance Tower 12 ezer négyzetméteres első ütemét egy 8 ezer négyzetméteres második ütem követi majd. A 36 millió eurós spekulatív fejlesztés a tervek szerint 2018 elején zárul le, a fejlesztő addig az irodapiaci üresedési ráta további csökkenésére és a bérleti díjak emelkedésére számít.

A Budapest XIII. kerületében megvalósuló, 11 900 négyzetméter bérbeadható alapterületű, 36 millió euró értékű (11,2 milliárd forint) beruházással megvalósuló, hat szintes, 'A' kategóriás épületet a Mérték Építészeti Stúdió tervezte és BREEAM-tanúsítványt is szerezett. A fejlesztését elindításához szükséges tőket saját forrásból biztosítja a Futureal,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés