Előfizetői tartalom

Bajban a cégek - Elfogytak az üres területek Budapesten

Portfolio
Újabb rekord dőlt meg a budapesti irodapiacon, mostanra a spekulatív kihasználatlansági ráta is 10 százalék alá csökkent, vagyis több alpiacon szinte lehetetlen nagyobb méret egybefüggő irodaterületet találni. A most zajló fejlesztések eredményeként azonban év végétől - az átadások megindulásával - enyhülni fog a hiány - derül ki a BRF legfrissebb jelentéséből.

A harmadik negyedév során két új irodaépületet adtak át Budapesten; a Graphisoft Park Start-up épületét Észak-Budán 2500 négyzetméterrel, míg a Váci úti irodafolyosón elhelyezkedő, saját tulajdonú Nexon székház 4000 négyzetméterrel növelte az irodaállományt. A teljes budapesti modern irodaállomány jelenleg 3 353 235 négyzetmétert tesz ki, melyen belül 2 684 655 négyzetméter...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés