Előfizetői tartalom

Csak kapkodjuk a fejünket: ismét magyar befektető vett irodaházakat

Portfolio
2014-ben végre beindult a befektetési ingatlanpiac, már az év első részében is több nagy adásvételről számolhattunk be, de sok tranzakció az év végére, illetve 2015 elejére tolódott. Az előző év egyik legjelentősebb hazai üzletkötője a Diófa Alapkezelő volt, mely a nyáron egy mérföldkőnek is tekinthető tranzakció során megvásárolta a Skanska Green House irodaházát. December második felében pedig további két jelentős üzletet zárt le a Diófa - tudtuk meg Vas Lászlótól, az alapkezelő ingatlanbefektetési vezetőjétől.

December 17-én került a Green House-t is megvásároló Torony Ingatlan Befektetési Alap tulajdonába a 13 400 négyzetméter bérbeadható területtel rendelkező Óbuda Gate irodaház, melyet a Peakside Capital érdekeltségébe tartozó Polonia Ingatlanbefektetési Kft-től vásárolt meg a Diófa. Az irodhaz.info-n található adatlap szerint az 'A' kategóriás irodaház,hat emelten várja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés