Egy 3-as metrónyi összegből épül át az Árpád híd környéke

2017. március 13. 09:35    
nyomtatás
 
Ahogy már múlt héten is beszámoltunk róla, nagyszabású kereskedelmiingatlan-fejlesztés indult az Árpád híd pesti hídfőjénél. A Portfolio most arról is értesült, hogy a teljes projekt várható piaci értéke 140 milliárd forint. Összehasonlításképp: a 3-as metró állomásainak felújítására és az alagút rekonstrukciója összesen 137,5 milliárd forint áll rendelkezésére a Fővárosnak.


A HB Reavis csoport által fejlesztett Agora Budapest komplexum a tervek szerint a 2023-ra készül el. Az öt épületben 12 000 ember dolgozhat majd, az összesen 136 000 négyzetméternyi irodaterülethez pedig egy fél bevásárlóközpontnyi kiskereskedelmi terület is kapcsolódik majd.

Egy 3-as metrónyi összegből épül át az Árpád híd környéke

A beruházás további ütemeinek minden részlete még nem ismert, így az sem, hogy a fejlesztő mennyire fogja kihasználni, hogy a terület magasházas besorolású. Radnóty Zoltán, a cégcsoport magyarországi vezérigazgatója nem zárta ki, hogy akár 90 méter magas épület is helyet kapjon a Váci úti csomópontban.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium