Előfizetői tartalom

Hatalmas üzletek előtt a magyar ingatlanpiac

Portfolio
A magyarországi befektetési ingatlanpiac 2016-os, 1,54 milliárd eurós (480 milliárd forint) forgalmát jó eséllyel elérik az idei év üzletei - prognosztizálja a CBRE budapesti irodája. A cég az elmúlt egy évben nyolc jelentős tranzakció megkötésében vett részt, amelyek során közel 350 millió euró értékben cseréltek gazdát irodaépületek és ipari ingatlanok.

Két jelentős logisztikai központ és három városközponti ingatlan eladásában való részvétel után a CBRE budapesti irodája bizakodással tekint 2017-re. A cég információi szerint mintegy 500 millió euró értékű ingatlan jelenik meg hamarosan a magyarországi kereskedelmi ingatlanpiacon, amivel az idei év egészére a forgalom meghaladhatja a tavalyi 1,54 milliárd eurót. Mindez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés