Előfizetői tartalom

Ingatlanra mindig szükség lesz - Interjú a globális ingatlanguruval

Az ingatlanpiac és az építőipar képezi a gazdasági növekedés gerincét, így ebből fakadóan, ha a szektor rosszul teljesít, azt a globális gazdaság is erősen megérzi. See Lian Onggal, az RICS idén júliusban megválasztott új elnökével beszélgetettünk a szakszerű értékbecslés megnövekedett jelentőségéről, az ingatlanpiac hosszú távú strukturális átalakulásáról, valamint az európai térség ingatlanpiacának várható talpraállásáról.

Portfolio.hu: Önt idén év közepén választották meg a legnagyobb ingatlanos világszervezet az RICS élére, miután Robert Peto, az előző elnök távozott. Ráadásul Ön lett az első, nem brit származású elnöke az idén 143 éves szervezetnek. Hogyan látja az RICS jövőjét? See Lian Ong: Az RICS egy igazán erős nemzetközi szervezetté fejlődött az elmúlt közel 150 évben....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés