Megállíthatatlanok a német befektetők Budapesten

2017. március 13. 08:43    
nyomtatás
 
A bécsi székhelyű GalCap Europe vagyonkezelő társaság megvásárolt egy felújított belvárosi irodaházat, a VI. kerületi Merkúr Palotát. A tranzakció a német Institutional Investment Partners nevében történt, amely befektetési társaság német nyugdíjalapokat képvisel. Az eladó egy magánbefektető. A felek egyetértése alapján a vételárat nem hozták nyilvánosságra.


Az épület nemrégiben esett át egy teljes felújításon és nagyjából 8 ezer négyzetméternyi kiadható irodaterülettel rendelkezik. Az épület a magyar internetes start-up, a Prezi európai központja. A földszinten egy étterem működik, a penthouse szinten pedig 8 darab teraszos lakás található.

Megállíthatatlanok a német befektetők Budapesten

A GalCap Europe-ot 2015-ben alapították, és megalakulása óta Ausztriára és Közép- és Kelet-Európára szakosodott befektetési menedzsmentként és vagyonkezelőként működik. A német nyelvterületről érkező nyugdíjalapok és biztosítók mellett ügyfelei között amerikai és brit magántőke alapok is megtalálhatók.A Merkúr Palota megvásárlásában a CBRE segítette a GalCap Europe.-ot.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium