Előfizetői tartalom

Megszereztük a képeket! - Felhőkarcoló helyett amőba lesz Őrmezőn

Régóta foglalkoztat minket is és nyilvánvalóan még sokakat, hogy az oly kevés új ingatlanfejlesztési projekt közül melyik mikor indul és készül majd el, és természetesen az sem kevésbé, hogy hogyan fognak kinézni, hiszen egy-egy fejlesztő, egy nagyobb projekttel, hosszú évtizedekre meg tudja pecsételni egy városrész sorsát, fejlődésének irányát az általa megvalósított épülettel. Őrmezőn, a 4-es metró kelenföldi végállomásánál a Futureal fejlesztésében és a Mérték tervezésében, a legfrissebb látványtervek szerint ez a Budapest One névre keresztelt irodakomplexum fog megvalósulni.

A 4-es metró kelenföldi végállomásához tervezett, a Futureal által fejlesztett területre a Mérték Építészeti Stúdió Kft. tervezheti meg Budapest egyik legújabb és legmodernebb irodakomplexumát. Az építész cég képviseletében Dr. Paulinyi Gergellyel, a Mérték Group Zrt. elnök-vezérigazgatójával beszélgettünk a leendő irodaházról, a környékre gyakorolt hatásáról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés