Előfizetői tartalom

Ne féljünk a Brexittől! - Újabb lökést adhat az ingatlanpiacnak

Portfolio
Vállalati kötvényprogram indításával lepte meg a befektetőket az irodák, ipari és kereskedelmi ingatlanok fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozó WING Csoport. A tőkepiaci szerepvállalásról, a fellendülőben lévő magyar kereskedelmi ingatlanszektorról és a Brexit esetleges hatásairól Noah Steinberggel, a WING vezérigazgatójával, az RICS magyarországi elnökével beszélgettünk.

Elég nehéz volt időpontot egyeztetnünk erre a beszélgetésre. A kötvényprogramjuk bejelentését és az első jegyzési időszakot viszont gyorsan lezavarták. Ennyire pörög az ingatlanpiac? Azért ez csak kívülről nézve volt ennyire gyors folyamat, mi már hónapok óta dolgoztunk azon, hogy ez a program elindulhasson, hiszen a tőkepiacon történő megjelenés egy fontos mérföldkő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés