Előfizetői tartalom

Nem csak az MNB költ milliárdokat budapesti irodaházakra

Portfolio
2014-ben valami megfordult a budapesti irodapiacon, több eseménytelen év után mind a bérlők, mind a befektetők aktivizáltak magukat, sőt már a fejlesztők is elkezdtek gondolkozni a következő projekteken. A Portfolio által megkérdezett szakértők szerint jövőre is folytatódni fognak az idén elindult kedvező folyamatok és tranzakciók hadára számíthatunk már 2015 elején is.

"Az idén a hazai ingatlanszakma az irodapiac újjáéledésétől volt hangos, sorra követték egymást a jelentős tranzakciók, folyamatosan csökkent a kihasználatlanság. Mit gondolnak, 2015-ben is növekvő befektetői aktivitásra számíthatunk, vagy csak egyszeri tényezők által kiváltott érdeklődésről van szó? Esetleg az új fejlesztések is beindulhatnak?" - ezeket a kérdéseket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés