Előfizetői tartalom

Tényleg kevés 3 milliárd forint egy belvárosi épületért?

Portfolio
Árverésre bocsátotta a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő a Zrínyi utca 3. alatti ingatlanát, ami az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet irodaházaként működött - olvasható a 444.hu oldalán. A kikiáltási ár 2,776 milliárd forint, ami sokak szerint jelentősen a piaci ár alatt van, de vajon valóban kevés ekkora összeg egy belvárosi ingatlanért?

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő arról döntött a közelmúltban, hogy árverés keretében értékesíti a Zrínyi utcában található irodát. A 8172 négyzetméteres épületet 2,776 milliárd forintért dobták piacra, vagyis 340 ezer forintos négyzetméteráron. A meghatározott rövid határidők ellenére négy résztvevő regisztrált az árverésre, ők voltak azok, akik befizették a 695...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés