Előfizetői tartalom

A garázs még a lakásnál is jobb befektetés?

Portfolio
A nagyobb városok központjában folyamatos kihívást jelent a megfelelő parkolóhely megtalálása. Nincs ez másként Budapesten sem, ahol a szűkebb, sokszor egyirányú belvárosi utcákban gyakran hosszú percekig kell körözni, amíg végre sikerül az autóval leparkolni. Éppen ezért nagy kincs, ha valakinek garázs van a tulajdonában, mivel így nem csak a saját autóját tudhatja biztonságban, hanem a garázs bérbeadásával akár kiemelkedően magas hozamokra is szert tud tenni.

Az utóbbi időben a befektetők többsége a lakáspiacra koncentrálva keresi a legjobb vételi lehetőségeket. Az ingatlanpiacnak van azonban egy másik, sokkal kisebb szegmense is, ahol akár a lakáspiacinál magasabb hozamok is elérhetők, ez pedig a parkolóhelyek és garázsok piaca. Az ország egészéhez hasonlóan Budapesten is egyre több autó kerül forgalomba, ami a parkolóhelyek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés