Előfizetői tartalom

Budán nőnek, Pesten csökkennek a lakásárak

Portfolio
Budapest teljes egészét vizsgálva továbbra is csökkenő lakásárakat tapasztalhatunk, néhány kerület azonban kitörni látszik a kollektív süllyedésből és a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai alapján a 2009-es árcsökkenést követően 2010 közepére már néhány helyen csekély emelkedés volt tapasztalható. A lakáspiaci statisztikák további frissülésével pedig fény derülhet majd a tavalyi év egészére vonatkozó eredményekre.

A jelenlegi és leendő lakástulajdonosok csak úgy kapkodják manapság a fejüket, ha a lakások éppen aktuális négyzetméterárával kapcsolatban szeretnének informálódni. A szakmailag hiteles források ugyan még mindig jellemzően árcsökkenésekről számolnak be, miközben a közvetítő cégek minden erejükkel próbálják elhitetni a tőkével rendelkező potenciális vásárlókkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés