Előfizetői tartalom

Csúcsra pörgött a lakáspiac

Portfolio
Az erős idei ingatlanpiaci forgalom a harmadik hónapban sem esett vissza, 2014 márciusa mind adás-vételek, mind kereslet szempontjából az elmúlt két év egyik legerősebb hónapja volt. A panelek ára nőtt, míg a téglalakásoké csökkent, így összességében stagnáltak a lakásárak - derült ki a Duna House legfrissebb elemzéséből. Szakértők szerint már közel van a trendforduló a lakáspiacon, ez a tranzakciós adatokon meg is látszik, bár a lakásárakban még nem láthatjuk a robbanás jeleit.

A Duna House legfrissebb elemzéséből kiderül, hogy a viszonylag erős idei ingatlanpiaci forgalom a harmadik hónapban sem esett vissza, sőt az adás-vételek száma az elmúlt két év egyik legmagasabb adata lett. A 8 124 darab tranzakció 21%-kal erősebb a tavaly márciusi adatnál és az első negyedéves, eddig összesen közel 21 ezres darabszám is 12%-os növekedést jelent 2013. év...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés