Előfizetői tartalom

Elkezdődött a dél-budai óriásfejlesztés

Portfolio
A keddi alapkőletétellel hivatalosan is elkezdődött a Kopaszi-gát melletti BudaPart építése. Az első ütem két lakóház és egy irodaház építésével indul, ami 265 lakást és 20 ezer négyzetméternyi irodaterületet jelent. Ez azonban csak a kezdet, a tervek szerint pár év múlva az új városrész 6 ezer embernek lehet a lakó- és 25 ezer embernek a munkahelye.

A fejlesztő Property Market Kft. egyidőben két lakóház és egy irodaház építését kezdi meg, amelyek közül a lakások 2018 év végére, az irodaház 2019 elejére készülhet el. Az eseményen ünnepi beszédet mondott Szeneczey Balázs városfejlesztésért felelős főpolgármester-helyettes; Dr. Hoffmann Tamás, Újbuda polgármestere, valamint Árendás Gergely, a Property Market ügyvezető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés