Előfizetői tartalom

Először csökkent a lakások ára 2013 óta

Portfolio
Erős márciusi forgalom jellemezte az ingatlanpiacot, amely ugyan 7 százalékos elmaradást mutat az egy évvel korábbi értékhez képest, mégis jelentősen túlmutat a tavalyi második féléven - derül ki a Duna House legfrissebb elemzéséből. Az országos lakásárak reálértéken stagnálnak, míg nominál értéken 2013 közepe óta először mutatnak csökkenést.

Három pontot csökkent a Duna House Országos Lakásindex értéke 2017. I. negyedévében az előző év végéhez képest, reálértéken pedig stagnálást mutatnak a számok. További árcsökkenés azonban nem valószínű, a kereslet ugyanis az elmúlt negyedévekhez képest emelkedő tendenciát mutat.Az adásvételek számának elmaradása a korábbi negyedévekre jellemző folyamatos áremelkedéssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés