Előfizetői tartalom

Ezektől nem szabadulsz - Eladhatatlan lakások Budapesten

Portfolio
Miközben az ingatlanpiac fénykorában gyakorlatilag bármit el lehetett adni a lakásra vágyó vevőknek, ma már egyre több az olyan ingatlan, ami senkinek sem kell, de legalábbis sokszor éveket kell várni arra, hogy végre valaki - rendszeresen nyomott áron - megvegye. Milyen típusú ingatlanok vásárlását kell kerülni, ha a költözés nem örök életre szól? Összegyűjtöttük az eladhatatlan lakástípusokat.

1. Legénylakások Az így hirdetett ingatlanok az esetek döntő többségében 30 m2 alatti, ugyan belvárosban lévő, de általában földszinti, sokszor a szuterénben található kuckókat jelölnek, jellemzően szerény gépészeti felszereltséggel, limitált napfénnyel, és még inkább visszafogott kilátással. Sokszor "virágos, zöld udvarra nyíló" lakásként hirdetik őket, ami...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés