Előfizetői tartalom

Fényűző luxusvillák a Balaton és a Velencei-tó partján

Portfolio
Félmilliárd forint alatt el se gondolkodjunk azon, hogy a legfényűzőbb nyaralók közül bármelyik is a miénk lehet, akár a Balaton, akár a Velencei-tó partjáról legyen is szó. A luxusingatlanokra specializálódott Engel & Völkers ingatlanközvetítő hálózat adatbázisában turkáltunk a legdrágább és legfényűzőbb nyaralók után.

Ahhoz, hogy valóban levegyük barátainkat, rokonainkat, újdonsült hölgy avagy úr ismerőseinket a lábukról, nem elég egyszerűen a már luxusnak számító 100-300 milliós nyaralók között válogatnunk, amiből találni jócskán a piacon, hanem igyekezzünk valóban a csillagászati kategóriában keresgélni. Következő, elsősorban képes, összeállításunkban a Velencei-tó "Southfork"-ja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés