Előfizetői tartalom

Itt fogynak a legjobban a lakások

Portfolio
Továbbra is Győr-Moson-Sopron megyében a legdinamikusabb a lakóingatlan-piac az ország 19 megyéje közül, vagyis itt a legmagasabb az eladott lakóingatlanok lakásállományhoz viszonyított aránya - derül ki az OTP Jelzálogbank Lakóingatlan Értéktérkép elemzéséből. A fővárosban a VII. kerület került a rangsor élére, a 2011-ben még listavezető XIII. kerület a negyedik helyre esett vissza.

A megyék közül Győr-Moson-Sopron megyében, míg Budapesten a VII. kerületben a legélénkebb a lakóingatlan-piac, itt cserél gazdát a legtöbb ingatlan a helyi lakásállomány nagyságához viszonyítva - derül ki az OTP Jelzálogbank Lakóingatlan Értéktérkép elemzéséből. "A nyugat-dunántúli megye 2011-hez hasonlóan a tavalyi adatok alapján is toronymagasan vezeti a megyék listáját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés