Előfizetői tartalom

Kifulladhat az albérletárak drágulása

Portfolio
Véget ért a bérleti díjak elmúlt két évben látott jelentős emelkedése a budapesti albérletpiacon - derül ki az ingatlan.com legfrissebb elemzéséből. A fővárosban átlagosan 130 ezer forint volt a havi bérleti díj január közepén, ami megegyezik a tavaly januári árszinttel. A tavaly augusztushoz képest pedig jelenleg 7 százalékkal olcsóbban bérelhetünk lakást.

Kifulladni látszik az albérletdrágulás, Budapesten 130 ezer forint az átlagos havi bérleti díj A legnépszerűbb városrészek közé tartozó V. kerületben 6 százalékkal, a XIII. kerületben 7 százalékkal csökkentek éves szinten a díjak A kiadó lakások kínálata 40 százalékkal nőtt, egyensúlyba került a kereslettel A nagy vidéki egyetemvárosok közül Debrecenben, Pécsen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés