Előfizetői tartalom

Lakáspiaci boom? - Megszólaltak a szakértők

MTI
A KSH hétfőn azt közölte, hogy elmozdult a mélypontról a lakásépítés, az idén az első három hónapban 1692 új lakás épült, 51%-kal több, mint egy évvel korábban, a kiadott lakásépítési engedélyek száma pedig 1654 volt, ami 20%-os növekedés a 2013. január-márciusihoz képest. Az MTI, az új adatok fényében, a szakmai szervezetek véleményét kérdezte a hazai lakásépítések jövőjéről.

A Portfolio.hu elemzését az új lakáspiaci statisztikák kapcsán itt olvashatja:Kapcsolódó cikkünk2014.05.05Indul az új lakásépítési virágkor?Koji László, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) alelnöke hangsúlyozta, hogy bár az építőipari szakma minden kis pozitív elmozdulásnak örül, szerinte a mostani helyzet még mindig messze van attól, hogy azt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés