Előfizetői tartalom

Új lakást vennél? - Megmutatjuk, mire elég a CSOK!

Portfolio
A CSOK iránt érdeklődők mostanra szinte már fejből tudják az egy, kettő vagy három gyerek mellé igénybe vehető pontos támogatási összegeket. Az új lakások után járó maximális 10 millió forint elsőre sokkal vonzóbbnak tűnik, mint a használt lakásra - 3 gyerek esetén - igénybe vehető 2,2 millió. Érdemes azonban utánaszámolni, hogy egy új lakás megvásárlása mennyivel kerül többe, mint egy azonos méretű használt lakás megvétele.

Az élénkülő kereslet következtében az elmúlt két évben a lakásárak jelentős emelkedésének lehettünk tanúi nem csak Budapesten, hanem a főbb vidéki nagyvárosokban is. A CSOK, az áfacsökkentés és az erős befektetői érdeklődés miatt az új lakások piacán is megmutatkozott mindez, ami újabb ingatlanfejlesztők piacra lépését hozta magával. Ennek ellenére a kereslet még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés