Előfizetői tartalom

Luxus lett az új lakás? - Mutatjuk a legdrágább kerületeket!

Portfolio
A 2016-os év a lakásárak további emelkedésétől és az új építések újbóli beindulásától volt hangos a lakáspiacon. Budapesten fejlesztők tucatjai indítottak új projekteket, számos lakás pedig már a tervasztalról elkel - olyan árakon, melyek néhány évvel ezelőtt elképzelhetetlenek lettek volna. A legdrágább fővárosi kerületekben bőven 1 millió forint feletti átlagos négyzetméterárakkal találkozhatunk, de akad olyan pesti városrész is, ahol már 300 ezer forintos egységáron is vásárolhatunk lakást.

A Budapesti Lakáspiaci Riport (az Eltinga, az Ecorys és az FHB Index közös vállalkozása) összesen 323 projektben, több mint 10 000 fővárosi új építésű lakásról gyűjtött adatot, melyeket 2016 utolsó negyedévében értékesítettek vagy értékesítésre kínáltak. Mivel több olyan nagy fejlesztő is akad, mely nem hozza nyilvánosságra árait, így az adatbázis nem fedi le teljes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés