Előfizetői tartalom

Már megint Budapest a nyertes! - De kik a további szerencsések?

Portfolio
Bár az országos adatokat tükröző FHB Lakásárindex továbbra sem mutat emelkedést a hazai lakásárak tekintetében, az egyes részpiacokat vizsgáló statisztikák szerint továbbra is vannak olyan térségei az országnak (Budapest, Győr, Nyugat-Magyarország, stb.) amik 2012 közepe óta egyre jobban teljesítenek. Újabb látkép a lakáspiaci ármozgások tekintében is szétszakadt országunkról.

Az FHB Lakásárindex 2014 I. negyedévében 154,9-re csökkent. A lakásárak 2,5%-kal (reál értelemben ugyanekkora mértékben) csökkentek az előző év azonos időszakához képest.Az aktuális mutató előállításához az FHB piaci információinak és saját megfigyeléseinek frissítése mellett a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által 2014 júliusáig feldolgozott valamennyi adatot használták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés