Előfizetői tartalom

Még mindig vagyonokat lehet keresni a lakásokkal

Portfolio
Bár az árak jelentősen nőttek, ami rontott a kiadási célra vásárolt lakások hozamtermelő képességét, még mindig vonzó alternatíva lehet az ingatlanokba történő befektetés. Kalkulációnk szerint például Budapest, a bérlők körében népszerű kerületében, a XIII.-ban hosszú távú lakáskiadással 5,2 százalékos hozamra is szert lehet tenni. A területen található lakások pedig a jövőben is jól kiadhatóak lehetnek, a számtalan irodaház mellett továbbiak is épülnek, melyek növelhetik a bérlői keresletet, illetve a belvárosból kiszoruló egyetemisták számára is kézenfekvő megoldást jelenthet a kerület választása.

A belvárosi lakáspiac szinte hihetetlen mértékű dráguláson ment keresztül az elmúlt két évben, akik pedig már nem engedhették meg a belvárosi árakat, elkezdtek más célpontok között is körülnézni. A XIII. kerület a belváros után kimondottan kedvelt területnek számít a befektetők körében. De a kerület elsősorban a hosszabb távú bérbeadást választók körében számít...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés