Előfizetői tartalom

Még nem éledezik a lakáspiac a Dél-Alföldön

Portfolio
Az idén 16 ezer adásvételre lehet számítani a Bács-Kiskun, Békés és Csongrád megyékben a lakáspiacon, amely a drasztikus emelkedés ellenére még mindig elmarad 30 százalékkal a válság előtti szinttől. Idén várhatóan tovább emelkednek az árak. A legnagyobb emelkedésre főként a Szegeden és Kecskeméten élők számíthatnak, ahol a lakások árai akár 10-20 százalékkal drágulhatnak, míg a kisebb településeken 5% alatti emelkedés valószínűsíthető - derül kis az Otthon Centrum elemzéséből.

Lakástranzakciók a Dél-Alföldön: 19.000 lakás-adásvétel 2016-banTavaly mintegy 16 ezer adásvétel történt a Bács-Kiskun, Békés és Csongrád megyék alkotta régióban, ez az országosan mért 135 ezer tranzakció 12 százaléka, mellyel Közép-Magyarország és az Észak-Alföld után a harmadik. Ez a szám 2013 óta dinamikusan emelkedik, ám még mindig 30 százalékkal elmarad...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés