Előfizetői tartalom

Nem mindegy, hogy mit neveznek új építésű lakásnak

Portfolio
Két nappal ezelőtt megjelent cikkünkben arra kerestük a választ, milyen hatással lehetnek a lakásárak jövőbeni alakulására a piacot érintő friss kormányzati intézkedések, nevezetesen az újlakás-áfa csökkentése, illetve a CSOK jelentős kiterjesztése. Péter Gábor MRICS, az ingatlanfejlesztéssel foglalkozó Volumetric Magyarország Kft. cégvezetője az alábbi kiegészítést fűzte cikkünkhöz.

"Álláspontom szerint az új építésű lakások árát az egyértelműen felfelé hajtó tényezők, így a növekedő telekárak, kivitelezési- és egyéb költségek, illetve a régóta csak elvárt, de mindeddig nem érvényesíthető, ösztönző léptékű beruházói és kivitelezői haszon, a forintárfolyam, a kumulált elhalasztott vásárlások, stb. trendszerűen növelni fogja, ennek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés