Előfizetői tartalom

Robbanás előtt a budapesti újlakás-piac

Portfolio
Félezer négy vagy több lakásos projektben hirdetnek eladó lakásokat országszerte, miközben 14-16 ezer lakás épülhet idén - derül ki az Otthon Centrum elemzéséből. Budapesten elsősorban a XIII. és XI. kerületben, vidéken Győrben és Debrecenben zajlanak a legnagyobb beruházások. A lakásárak idén is tovább drágulnak, a legnépszerűbb kerületekben és városokban 5-10 százalékos áremelkedés várható főleg a társasházi lakásoknál, az új építésű ingatlanoknál pedig elsősorban az alacsonyabb árfekvésű külső kerületekben számíthatunk ugyancsak 5-10 százalékos drágulásra.

25 ezer kiadott építési engedély 2016-ban Budapesten 338 projektben 21 ezer új lakást hirdetnek Több mint ötszörös árkülönbség a fővárosi új lakások között Vidéken Debrecen és Győr a legnépszerűbb a fejlesztők körében Lassuló ütemben nőhetnek tovább az árak A kedvező feltételeknek köszönhetően egyre nagyobb a lakásépítési kedv, becslések szerint 2016 végéig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés