Előfizetői tartalom

Szabadulnának nagyméretű házaiktól a magyarok

Portfolio
Az elmúlt hónapokban folyamatosan nőtt a nagyméretű (150-250 négyzetméteres) családi házak kínálata a piacon, egyre többen szeretnének megszabadulni a túl nagy ingatlanuktól - derül ki az Otthontérkép legfrissebb elemzéséből. A háttérben a magas fenntartási költségek állhatnak, illetve az, hogy a gyerekek elköltözésével a kisebb családnak már nincs szüksége a nagyméretű házakra.

A jelenleg piacon lévő, 150-250 négyzetméter alapterületű, új lakóra váró családi házak túlnyomó része, 4, 5 vagy 6 szobás és a kínálat közel fele Budapesten, valamint a megyeszékhelyeken található. A cég honlapján hirdetett nagyméretű családi házak ötöde található községekben. A nagyméretű családi otthonok állapota meglehetősen változatos, 37 százalékuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés