Előfizetői tartalom

Szeretnél 2 millió forintnál kevesebbért lakást venni Budapesten? - Nem lehetetlen!

Portfolio
Továbbra is élénk érdeklődés jellemzi a hazai lakáspiacot, még mindig sokan nézelődnek, és keresnek lakást akár befektetésnek, akár lakhatásra. Az árak ugyanakkor nagyon-nagy szórást mutatnak nem csak az ország különböző részei között, de Budapesten belül is. Olyannyira, hogy míg egyes helyeken akár pár millió forintból is meglehet vásárolni egy ingatlant, aki a legjobb környékeken luxus körülmények között szeretne élni egy nagy lakásban, annak viszont több száz millió forintra is szüksége lehet a vásárláshoz. Az új lakások esetében tapasztalható eltérések ennél azért kisebbek, de még így is ötszörös a különbség a főváros legdrágább és legolcsóbb lakásai között.

Legek a használtlakás-piaconA Lakás2017 szakértői megvizsgálták, hogy a jelenlegi hirdetések között melyik az a legolcsóbb ár, amelyen lakáshoz lehet jutni Budapesten. Ehhez persze erős kompromisszumokat kell kötni, például a lokációválasztásban, a méretben illetve az adott otthon állapotát tekintve. Ha azonban ezt megtesszük, akár már 2 millió forint alatt is ingatlantulajdonosok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés