Előfizetői tartalom

Új városközponttá alakul az ország legnagyobb betontorzója

Portfolio
Az M0-ás, M1-es és M7-es autópályák által határolt "aranyháromszögben" hosszú évek után újraindult az elmúlt évtizedek talán legnagyobb agglomerációs ingatlanfejlesztése, melyben hamarosan átadásra kerülnek az első egységek. Csendes Balázs, a Tópark 'BE MY CITY' üzletfejlesztési vezetője beszélt a Portfolio-nak a fejlesztés jelenéről és jövőjéről.

Miért most látták elérkezettnek az időt, hogy felélesszék az évekig parkolópályán álló Tópark projektet? Igazából ez egy adottság számunkra, de egy nagyon szerencsés adottság. A projekt előéletét mindenki jól ismeri, de nem is ez a fontos, hanem az, hogy a beruházás 2015-ben került az Útnet Építő Kft. tulajdonába, és az állagmegóvási és útfejlesztési munkálatokkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés