Budapesten kívül is pörög az ingatlanpiac

2017. május 12. 10:46    
nyomtatás
 
Tovább bővül a fóti East Gate Business Park, ahol tizennégyezer négyzetméteres ipari csarnok építését kezdte el a Wing Zrt. A vállalat elnök-vezérigazgatója, Noah Steinberg elmondta, hogy a piaci igényekre és az ipari park iránti fokozott érdeklődésre reagálva új csarnokberuházásba kezdtek, mely raktározási és összeszerelési célokra egyaránt alkalmas.


Az ipari-logisztikai épületek iránti kereslet növekedése miatt döntött úgy a Wing, hogy új csarnokot fejleszt az East Gate Business Parkban, ahol az új átadással már 100 000 négyzetméter felett lesz a felépült csarnokterület. Az új B2 csarnok egy összesen 25 000 négyzetméter alapterületű csarnokegyüttes első ütemeként épül fel, alapterülete mintegy 14 000 négyzetméter, belmagassága 10,5 méter, a legkisebb bérelhető egység alapterülete pedig 2000 négyzetméter.

Az új B2-es csarnok kivitelezését a Weinberg 93 Építő Kft. végzi, a finanszírozást az UniCredit Bank biztosítja. A csarnok területeire már zajlanak bérleti tárgyalások - derül ki a Wing közleményéből.

Az M0 és M3 autópályák csomópontjánál elhelyezkedő East Gate Business Park 36 hektáros területén eddig összesen 78 000 négyzetméternyi csarnokterület épült fel. Bérlői között megtalálható a GE, a Philip Morris, a Lear, a Rexel és az ABB is. A park teljes kiépítettségében 140 000 négyzetméter csarnokterületnek ad majd otthont.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Tematikus cikk

A jövő befektetése (x)

A gazdagsághoz még álmodban is pénzt kell keresni. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium