Előfizetői tartalom

Tolonganak az autóipari beszállítók a hazai raktárakért

Portfolio
Hasonlóan más ingatlanszektorhoz, az ipari ingatlanok piacán is pozitív tendencia volt tapasztalható az elmúlt 2 év során. Az erős aktivitást a megnövekedett számú bérbeadások és eladások jelzik, melynek eredményeként a nettó abszorpció mértéke felülmúlta az új piaci kínálatot. Fejlesztői oldalról is változás tapasztalható, hiszen ismét egyre több spekulatív alapú beruházás indult el, mely a gazdasági visszaesésnek köszönhetően hosszú éveken keresztül nem volt tapasztalható és szinte kizárólag build to suit - konkrét igény alapján, testre szabottan megvalósuló - projektekre fókuszáltak a fejlesztők- derül ki a Colliers legfrissebb elemzéséből.

Az elmúlt időszak tranzakciói alapján kijelenthető, hogy mind a budapesti, mind pedig a vidéki helyszíneken élénkülés mutatkozik az ipari ingatlanpiacon. Szélesedni látszik az aktív piaci résztvevők skálája és újonnan betelepülő vállalkozások is szép számmal megjelentek, különös tekintettel az autóipari beszállítók és az elektronikai ipar szereplőire. Az autóipari...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés