Előfizetői tartalom

Van esélyünk egy akkora multira, mint az Amazon?

Portfolio
A logisztikai, ipari, raktározási lehetőségeket nyújtó ingatlanok piaca nem tartozik a népszerűségi listák éléhez az olvasottsági statisztikák alapján, pedig a hatalmas alapterületű fejlesztések, a több tízezer embernek munkát adó egységek, a mindenki életét meghatározó üzleti tevékenységek és a mindennapi kényelmünket egyre inkább befolyásoló e-kereskedelem háttérintézményi igencsak fontosak. A tavaly karácsonykor tapasztalt elosztási problémák (rengetegen csak hónapos késéssel kapták meg az interneten időben megrendelt termékeiket) felnyitották sokak szemét, hogy mégis mennyire meghatározó az, ami a háttérben történik.

A piac legnagyobb hazai szereplője, a Prologis tartott évértékelőt a szektor várható európai és hazai növekedéséről, illetve a cég tavalyi eredményeiről, amit a Portfolio kérdéseire reagálva Kemenes László, a cég magyarországi ügyvezetője kiegészített a lehetséges kockázatokkal is. Ezek befolyásolják a jövőt 1. A logisztikai piac túlteljesítése a gazdasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés