Előfizetői tartalom

Ennyibe kerül Matolcsy ingatlanjainak fenntartása

Portfolio
Az MNB számos ingatlant vásárolt az elmúlt időszakban, melyek fenntartása meglehetősen sok pénzt emészt fel - írja a Népszabadság. A Bajcsy-Zsilinszky úti irodaház, a tiszaroffi Borbély-kúria és az Eiffel Palace épületeinek üzemeltetése, karbantartása, állagmegóvása és felújítása mintegy 600 millió forintba kerül idén. Ezeken túl azonban számos más ingatlant is találunk az MNB és alapítványai tulajdonában.

Ezek közé tartozik: a II. kerületben található Pusztaszeri úti MTA-kutatóközpont (2,9 milliárd forint) az I. kerületi VízHáz a Döbrentei utcában (2,6 milliárd forint) a Budai városháza az Úri utcában (1,85 milliárd forint) a Hatvany-Lónyay-villa (3,4 milliárd forint) az V. kerületi egykori Iposz-székház (450 millió forint) a Vörösmarty téri Kasselik-ház (6,4 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés