Előfizetői tartalom

Minden eladó a Balatonnál - Kertmozi, csárda, csúszda

Portfolio
A Balaton partjáról szóló ingatlanpiaci elemzések, híradások többsége elsősorban az egyéni nyaralók árára és forgalmára, esetleg a parti szállások kihasználtságára koncentrál. A helyi ingatlanpiac azonban ennél sokkal színesebb. A kínálatban a legkülönbözőbb hasznosítású ingatlanokat, például éttermeket, kertmozikat, kempingeket, panziókat, diszkókat, üzlethelyiségeket, telkeket, és szinte bármit meg lehet találni a most uralkodó alacsony árakon. Érdemes azonban óvatosan válogatni a befektetési célú létesítmények között, mivel a hatékony és jövedelmező üzemeltetésükbe lehet, hogy beletörik a vállalkozó kedvű vásárlók bicskája, látva a rendszerváltás és a 90-es évek utáni visszaesést és átrendeződést a Balaton-parti vendéglátás körül.

Budapestről nem is kell messze utazni, mindjárt a legközelebbi településen, a nemrég az önállósodás útját választó Balatonakarattyán találhatunk különleges hasznosítású, eladásra kínált ingatlant. A településen átvezető főút mellett eladó az 1960-as évek óta eddig rendületlenül működő kertmozi, de a vele szemben egykor üzemelő étterem is új tulajdonost keres....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés