Előfizetői tartalom

Nem kell a luxus - Kiürülhet az Andrássy út?

Portfolio
Nem megy jól a luxus üzleteknek az Andrássy úton, legalábbis ha a 2013-as adózás előtti eredményeiket nézzük. A Louis Vuitton-t leszámítva több milliós veszteségekkel zárt több bolt is a múlt évben. Az üzletek közül több bezárt az elmúlt időszakban. De az Andrássy út lepangásától azért nem kell tartani, bár a megkérdezett szakemberek körében az utca jelenlegi helyzetét illetően kicsit megoszlottak a vélemények. Abban egyetértettek, hogy a jövőben a bérbeadók közötti jobb együttműködés segíthetné az utca vonzerejének növelését.

Magyarországon az Andrássy út, mint bevásárló utca összekapcsolódott a luxussal, számos, a legfelső kategóriába tartozó üzlet található meg itt. A luxust illetően azonban hazánkban némi zavarral találkozhatunk. A Roland Divatház Zrt. tulajdonosa, Berendi András szerint, a luxus mást jelent Magyarországon és mást Nyugat-Európában. Hazánkban a híres, prémium márkákat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés